Design magasin
Design magasin
Afføring

Musketeers

Afføring Enkel. Elegant. Funktionel. Musketeers er trebenede afføring lavet af pulverlakeret metal bøjet i form med laserskåret træben. En trebenbase er vist geometrisk for at være faktisk mere stabil og har mindst mulig chance for at slingre end at have fire. Med fremragende balance og funktionalitet gør musketiers elegance i sit modernistiske look det til det perfekte stykke at have på dit værelse. Find ud af mere: www.rachelledagnalan.com

Projekt navn : Musketeers, Designernes navn : Rachelle Dagñalan, Kundens navn : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Afføring

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.