Design magasin
Design magasin
Dustpan Og Kvast

Ropo

Dustpan Og Kvast Ropo er et selvbalancerende støvpanel og kostop-koncept, der aldrig falder ned på gulvet. Takket være den lille vægt af vandtanken, der er placeret i bundkammeret i støvsugeren, holder Ropo sig selv afbalanceret naturligt. Efter let at have fejet støvet ved hjælp af den rene læbe på støvhætten, kan brugerne snuppe kvasten og støvsugeren sammen og lægge det væk som en enkelt enhed uden bekymring for, at det nogensinde falder ned. Den moderne organiske form har til formål at skabe enkelhed i de indvendige rum, og den gyngende uklare wobble-funktion har til hensigt at underholde brugerne, mens de rengør gulvet.

Projekt navn : Ropo, Designernes navn : Berk Ilhan, Kundens navn : .

Ropo Dustpan Og Kvast

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.