Design magasin
Design magasin
Cigaret / Gum Bin

Smartstreets-Smartbin™

Cigaret / Gum Bin Smartbin ™, der er en patenteret affaldsspand med unikke egenskaber, supplerer den eksisterende gadeinfrastruktur, der er monteret som en dobbelt, ryg-til-ryg omkring enhver størrelse eller form på lampestolpe eller skiltepost, eller i solo-format på vægge, gelænder og sokler. Dette frigiver nye, uventede værdier fra eksisterende gaderaktiver for at skabe netværk af bekvemme, forudsigeligt placerede cigaret- og gummikuldbakke, som altid er inden for rækkevidde, uden at tilføje rod til gadescenen. Smartbin transformerer gadepleje i byer verden over ved at muliggøre en effektiv reaktion på cigaret- og tyggegummispild.

Projekt navn : Smartstreets-Smartbin™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Cigaret / Gum Bin

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.