Design magasin
Design magasin
Broche

Chiromancy

Broche Hver person er unik og original. Dette er tydeligt, selv i mønstrene på vores fingre. Trækede linjer og tegn på vores hænder er også ret originale. Derudover har hver person en række sten, som er tæt på dem i kvalitet eller forbundet med personlige begivenheder. Alle disse funktioner giver en tænkende observatør så mange lærerige og attraktive, der gør det muligt at skabe personlig tilpassede smykker baseret på disse linjer og tegn på individuelle ting. Denne form for ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Projekt navn : Chiromancy, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Broche

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.