Design magasin
Design magasin
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Elegante organiske linjer er inspireret af livet under vandet. Et shisha-rør som et mystisk dyr, der bliver levende med hver indånding. Min idé om design var at afdække alle interessante processer, der finder sted i røret, såsom bobling, røgstrøm, frugtmosaik og lysspil. Jeg har opnået dette ved at maksimere glasforholdet og hovedsageligt ved at løfte det funktionelle område til øjenhøjden i stedet for traditionelle shisha-rør, hvor det næsten er skjult på jordoverfladen. Brug af ægte frugtstykker inde i glasskorpuset til cocktails forbedrer oplevelsen til det nye niveau.

Projekt navn : Meduse Pipes, Designernes navn : Jakub Lanca, Kundens navn : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.