Design magasin
Design magasin
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE er en af de nyeste Smart Set Top Box of Company, der leverer digital radioteknologi til tv-brugere. NOSE er den vigtigste karakter er "skjult ventilation". Skjult ventilation gør det muligt at skabe unikke og enkle design. Inde i plastikdæksel er der et metalhus, der bruges til at forhindre overophedning af produktet.

Projekt navn : NOSE Set Top Box, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.