Design magasin
Design magasin
Digital Video-Tv-Enhed

Avoi Set Top Box

Digital Video-Tv-Enhed Avoi er en af de nyeste Smart Set Top Boxes fra Vestel, der hovedsageligt leverer digital radioteknologi til tv-brugere. Avoi er den vigtigste karakter er "skjult ventilation". Skjult ventilation gør det muligt at skabe unikke og enkle design. Med Avoi kan man ud over at se de digitale kanaler i HD-kvalitet lytte til musik, se film og se på fotografier og billeder på tv-skærmen, mens man kontrollerer disse filer gennem UI-menuen. Avois operativsystem er Android V4.2 Jel

Projekt navn : Avoi Set Top Box, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digital Video-Tv-Enhed

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.