Design magasin
Design magasin
Drik kaffe og underkop

LOA Coffee Cup

Drik kaffe og underkop Drikke kaffe markerer begyndelsen af dagen, er det påskud til møder og definerer i slutningen af ​​frokost, ikke at forglemme, at for nogle repræsenterer begyndelsen af de udvidede timers arbejde og studere. At bo, arbejde og underholdning er de rum og aktiviteter, der er forbundet med den handling at drikke kaffe. Derfor er udformningen af ​​koppen er et sammenhængende plan til hensigt at vedtage en teknik "origami" som morfologiske udtryk.

Projekt navn : LOA Coffee Cup, Designernes navn : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Kundens navn : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Drik kaffe og underkop

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.