Design magasin
Design magasin
Multifunktionel Stol

charchoob

Multifunktionel Stol Produktets kubiske form holder det stabilt og afbalanceret i alle retninger. Desuden er trevejsanvendelsen af produktet i formel, uformel og venlig etikette kun mulig ved 90 graders drejning af stole. Dette produkt er designet til at holdes så let som muligt (4 kg) under hensyntagen til alle aspekter af dets funktionalitet. Dette mål er nået ved at vælge materialer med lette vægge og hullerammer for at holde produktets vægt så lav som muligt.

Projekt navn : charchoob, Designernes navn : Arash Shojaei, Kundens navn : Arshida.

charchoob Multifunktionel Stol

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.