Design magasin
Design magasin
Kontorbygning

FLOW LINE

Kontorbygning Pladsen på stedet er uregelmæssig og krumme på grund af bygningens ydre væg. Derfor anvender designeren konceptet med flowlinjer i dette tilfælde med håb om at skabe en følelse af flow og omsider konverteres til flydende linjer. Først rev vi den ydre væg ved siden af den offentlige korridor og anvender tre funktionsområder, vi brugte en strømningslinje til at cirkulere de tre områder, og strømningslinjen er også indgangen til ydersiden. Virksomheden er opdelt i fem afdelinger, og vi bruger fem linjer til at repræsentere dem.

Projekt navn : FLOW LINE, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : .

FLOW LINE Kontorbygning

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.