Design magasin
Design magasin
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, der serverer Hong Kong-te-restaurantmenu, er et afslappet spisested i området Nan Shan, Shenzhen. Restauranten ligger på første sal og er forbundet med indgang i stueetagen med en trappe. Inspireret af layoutets vinkel, spiller vi med forskellige striber og komponerer dem til nogle trekantede mønstre, der er karakteristiske i restauranten. Omgivet af mælkeagtig brun siddepladser og finish af træ / sort spejl, er aluminiumsstriberne, der indpakkes langs trappen til kassetælleren, bestemt et iøjnefaldende sted.

Projekt navn : Man Hing Bistro , Designernes navn : Chi Ling Leung, Kundens navn : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.