Design magasin
Design magasin
Plade

1hand plate

Plade 1hånds plade: Vær den bedre server. Bær dit glas vin og din tallerken kun med en hånd. Pladen er letvægtet, og dens unikke form som en reje ligger sikkert i håndfladen. Meget nyttig til alle slags begivenheder. Fester, receptioner, fester og mere. Har altid en fri hånd til at lægge ny lækker mad på tallerkenen, en fri hånd til at ryste hænder eller bare en fri hånd til bevægelser. Imponer dine gæster, og lad dem nyde den pludselige lethed med en stående buffet.

Projekt navn : 1hand plate, Designernes navn : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Kundens navn : Joannes Petersen.

1hand plate Plade

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.