Design magasin
Design magasin
Beskedkort

Pop-up Message Card “Leaves”

Beskedkort Blade er meddelelseskort med pop-up-bladmotiver. Lys dine beskeder med et udtryksfuldt strejf af sæsongrønt. Leveres i et sæt af fire forskellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Projekt navn : Pop-up Message Card “Leaves”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Beskedkort

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.