Design magasin
Design magasin
Golfklub Lounge

Birdie's Lounge

Golfklub Lounge Loungen til en golfklub var designet og konstrueret i 6 uger, i tide til åbningsdagen. Det måtte også være smukt, funktionelt som en lounge og passende til lejlighedsvis prisuddelingsceremonier for golfkonkurrencer og andre mindre begivenheder. For en 3-sidet glasboks midt på en golfbane bringer denne fremgangsmåde de grønne, himlen og nogle forestillinger om golf ind i baren, i farverne på møblering og refleksioner af banen i mosaikens spejl bagerst. Udsigten udefra er meget en del af interiørdesign og oplevelse.

Projekt navn : Birdie's Lounge, Designernes navn : Mario J Lotti, Kundens navn : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklub Lounge

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.