Design magasin
Design magasin
Gyngestol

xifix2base rocking-chair-one

Gyngestol Gyngestoldesignet er baseret på det krævede minimum fysik og materiale - realiseret med et uendeligt rør. Stabiliteten opnås ved hjælp af sløjfeformen. Ingen yderligere konstruktioner og forbindelser er nødvendige. Stolen har ikke nogen hjørner kun kurver - harmoniske kurver. Det er en slank og hyggelig gyngestol - uden dekorationer og yderligere konstruktioner. Han er beregnet til afslappende områder som stuer. Den minimerede rørkonstruktion er umiddelbart synlig.

Projekt navn : xifix2base rocking-chair-one, Designernes navn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens navn : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Gyngestol

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.