Design magasin
Design magasin
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år producerer Nissan en kalender under temaet for sit brand tagline "Spændende i modsætning til andre". 2013-versionen er fyldt med øjenåbning og unikke ideer og billeder som et resultat af samarbejde med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle billeder i kalenderen er værkerne af dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspiration fra Nissan-køretøjet i sine malerier, der blev tegnet direkte på et vandret gardin placeret i studiet.

Projekt navn : NISSAN Calendar 2013, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.