Design magasin
Design magasin
Restaurant

Rio

Restaurant Beliggende i Kuwait City i et område, der er kendt for sine boutique-restauranter. Rio Churrascaria er et af de første brasilianske bøfhuse, der åbner i regionen. Målet var at skabe en luksuriøs, men uformel spiseplads, der afspejler Rios brand og det er en unik måde at servere mad på (Rodizio Style).

Projekt navn : Rio, Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : Rio.

Rio Restaurant

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.