Design magasin
Design magasin
Dekorativt Tekstil

Lasso

Dekorativt Tekstil Lasso er som definition et langt reb med en løbende strop i den ene ende. I stedet for at blive inspireret i; denne tekstil er et resultat af. Det har både specielt touch og æstetisk ud over nogle specielle flossede kanaler, så lyset kan passere meget blødt. Det er halvt industrielt - halvt udformet, vævet i elektroniske væve og skåret for hånd. Dette projekt er meget attraktivt og vanedannende som en slik og har været en af de største udfordringer og opdagelser i min karriere som tekstildesigner. Dette projekt handler om serendipia, snuble over, tilfældig opdagelse, formue og ulykke.

Projekt navn : Lasso, Designernes navn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens navn : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekorativt Tekstil

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.