Design magasin
Design magasin
Taktilt Stof

Textile Braille

Taktilt Stof Industriel universal jacquard-tekstiltanke som en oversætter for blinde mennesker. Dette stof kan læses af mennesker med godt syn, og det er beregnet til dem at hjælpe de blinde mennesker, der begynder at miste synet eller have synsproblemer; for at lære braille-systemet med et venligt og almindeligt materiale: stof. Det indeholder alfabetet, tal og tegnsætningstegn. Der tilføjes ingen farver. Det er et produkt i grå skala som et princip uden lysopfattelse. Det er et projekt med social betydning og går ud over kommercielle tekstiler.

Projekt navn : Textile Braille, Designernes navn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens navn : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilt Stof

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.