Design magasin
Design magasin
Virksomhedsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Virksomhedsarkitektur Koncept Det kreative koncept er baseret på en kombination af materielle og immaterielle komponenter, der tilsammen skaber en medieplatform. Midtpunktet på denne platform er karakteriseret ved en overdimensioneret skål som et symbol for en abstrakt alkymibalke, over hvilken der projiceres et holografisk diagram over en flydende DNA-streng. Dette DNA-hologram, der faktisk repræsenterer sloganet "A Promise for Life", roterer langsomt og antyder, at livet er lettere for en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologram repræsenterer ikke kun livets strømning, men også forholdet mellem lys og selve livet.

Projekt navn : Pharmacy Gate 4D, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Virksomhedsarkitektur Koncept

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.