Design magasin
Design magasin
Frisyredesign Og Koncept

Hairchitecture

Frisyredesign Og Koncept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellem en frisør - Gijo og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motiveret af den europæiske kulturhovedstad i Guimaraes 2012 foreslår de en idé om at flette to kreative metoder, Arkitektur og frisure. Med det brutistiske arkitekturtema er resultatet en forbløffende ny frisure, der betegner et transfigurationshår i absolut samvær med arkitektoniske strukturer. Resultaterne er dristige og eksperimentelle med en stærk samtidsfortolkning. Teamarbejde og dygtighed var afgørende for at få et tilsyneladende almindeligt hår.

Projekt navn : Hairchitecture, Designernes navn : FAHR 021.3, Kundens navn : Redken Portugal.

Hairchitecture Frisyredesign Og Koncept

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.