Design magasin
Design magasin
Frakke, Der Kan Konvertible,

Eco Furs

Frakke, Der Kan Konvertible, Frakken, der kan være 7-i-1, er inspireret af de travle karrieredamer, der vælger en unik, økologisk og funktionel daglig garderobe. I det er den gamle, men igen trendy, håndsyede skandinaviske Rya Rug-tekstil genfortolket på en moderne måde, hvilket resulterer i monterede uldtøj, der er som pelse med hensyn til deres ydeevne. Forskellen er i detaljer og dyre- og miljøvenlighed. I årenes løb er Eco Furs blevet testet i forskellige europæiske vinterklimaer, som har hjulpet med at udvikle kvaliteten af denne frakke og de andre nylige stykker til perfektion.

Projekt navn : Eco Furs, Designernes navn : Heli Miikkulainen-Gilbert, Kundens navn : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Frakke, Der Kan Konvertible,

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.