Design magasin
Design magasin
Multifunktionelt Byggesæt

JIX

Multifunktionelt Byggesæt JIX er et byggesæt oprettet af New York-baserede billedkunstner og produktdesigner Patrick Martinez. Det består af små modulære elementer, der er specifikt designet til at lade standard drikkestråer forbindes sammen for at skabe en lang række konstruktioner. JIX-stikkene findes i flade gitre, der let knipses fra hinanden, krydses og låses på plads. Med JIX kan du bygge alt fra ambitiøse rumstore strukturer til indviklede bordplade-skulpturer, alt ved hjælp af JIX-stik og drikkestrå.

Projekt navn : JIX, Designernes navn : Patrick Martinez, Kundens navn : Blank Bubble.

JIX Multifunktionelt Byggesæt

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.