Design magasin
Design magasin
Kaffesæt

Relax

Kaffesæt Det primære formål med sættet er at tilskynde til næring af forhold. Det sigter mod at bringe den ældgamle tradition med at drikke kaffe tilbage til nutidens hurtige verden. Ensemblet af den industrielle beton og det delikate porcelæn skaber en usædvanlig kontrast, og de forskellige strukturer fremhæver hinanden. Forholdets styrkende formål med sættet manifesterer sig i de komplementære former for genstandene. Da kopperne ikke kan stå på egen hånd, opfordres kaffesættet kun, når de placeres i deres fælles bakke, folk til at chatte med hinanden, mens de spiser kaffe.

Projekt navn : Relax, Designernes navn : Rebeka Pakozdi, Kundens navn : Pakozdi.

Relax Kaffesæt

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.