Design magasin
Design magasin
Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé-vinhusbutikskonceptets mål var at få kunderne til at opleve en helt ny måde at shoppe på. Den grundlæggende idé var at starte fra udseendet og fornemmelsen af et lager, som vi efterfølgende tilføjede lys og finesse. Selvom vinene præsenteres i deres originale emballage, sikrer de rene linjer i metalrammerne stadig kendskab og perspektiv. Hver flaske hænger i rammen i den samme hældning, som sommelier ville tjene dem i. Det 12 m rack indeholder husvægte og skabe. Pr. Skab kan klienter sikkert opbevare op til 30 flasker.

Projekt navn : Crombe 3.0, Designernes navn : Five Am, Kundens navn : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinhus

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.