Design magasin
Design magasin
Multifunktionel Højstol

oUeat

Multifunktionel Højstol nuun kids design co-grundlagt af Bruna Vila og Núria Motjé, designer og producerer multifunktionelle møbler til børn med en speciel linje til hjem med tvillinger eller søskende i lignende alder. Samlingen er lavet af træ og hvid tavelflacering og er dedikeret til børn fra 6 måneder til 10 år og er designet til at stimulere kreativitet og leg, som er hovedaktiviteten i barndommen. Derudover kan disse møbler konstant genanvendes og genbruges og optager mindst mulig plads for at tilpasse dem til hvert øjebliks behov.

Projekt navn : oUeat , Designernes navn : nuun kids design, Kundens navn : Nuun kids design.

oUeat  Multifunktionel Højstol

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.