Design magasin
Design magasin
Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur Et forslag til partition, der udnytter nåletræer ineffektivt; det vil sige den slanke del af bagagerumets øvre halvdel og den uregelmæssigt formede del af rødderne. Jeg var opmærksom på de organiske årringe. Partiets overlappende organiske mønstre skabte en behagelig rytme i et uorganisk rum. Med de produkter, der er født fra denne materialecyklus, bliver organisk rumlig retning en mulighed for forbrugeren. Desuden giver hvert produkts unikke karakter dem en meget mere højere værdi.

Projekt navn : pattern of tree, Designernes navn : Hiroyuki Morita, Kundens navn : studio Rope.

pattern of tree Organiske Møbler Og Skulptur

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.