Design magasin
Design magasin
Virksomhedsdesign

Vivifying Minimalism

Virksomhedsdesign Det leverede var at skabe et moderne rum, der tilpasser terapier baseret på avanceret teknologi, mens de tilbyder klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslag var at skabe et dynamisk rum, der udsender besparelser ved videnskabelige laboratorier, mens man tilføjer velkendte konnotationer af varme klassiske interiører. Inspirationen til jordlobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvid lavaplaster, der antyder klinisk hvid og videnskabelig grund, chokoladebrun fra klassisk palet, der antyder smagfulde konnotationer af menneskelige ønsker.

Projekt navn : Vivifying Minimalism, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Virksomhedsdesign

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.