Design magasin
Design magasin
Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.

Projekt navn : Smartstreets-Cyclepark™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformerende Cykelparkering

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.