Design magasin
Design magasin
Udstillings- Og Forhandlingsrum

All Love in Town Sales Center

Udstillings- Og Forhandlingsrum Kommercielle rum kan også være et forretningsorienteret aktivitetsområde fuld af kunst og æstetik så meget som et teater og museum. Få designere har aldrig nogensinde troet, at den intensive kombination af mennesker og omgivelser bliver så vigtig, end vi nogensinde havde forventet. Vi skabte et interiørrum, der ramte en akkord med folk, som kom ind i det ved at bruge mest muligt af billige priser-lyspærer, ping-pong og julepynteboller. Det bragte en legende om ejendomssalg af efterbehandlingssalgsopgaver i tre måneder på det tidspunkt i hele branchen på grund af det karakteristiske design.

Projekt navn : All Love in Town Sales Center, Designernes navn : Raynon Chiu, Kundens navn : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Udstillings- Og Forhandlingsrum

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.