Design magasin
Design magasin
Stol

Pillow Stool

Stol Det er enkelt, men omfatter mange egenskaber. Stålstængerne på det første lag og det andet lag af den siddende del går i forskellige retninger, så de krydser hinanden for at skabe en magisk visualisering. Sidestrukturens kurvetæller giver runde kanter og overflader, så brugerne nemt kan sidde på den. Mellem det første lag og det andet lag af den siddende del udgør stængerne et tomt rum til opbevaring af magasiner eller aviser. Skammel giver ikke kun brugere en indbydende gestus, men tilbyder også nyttige funktioner til dem.

Projekt navn : Pillow Stool, Designernes navn : Hong Ying Guo, Kundens navn : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stol

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.