Design magasin
Design magasin
Kontor Interiør Design

Mundipharma Singapore

Kontor Interiør Design Indretningen i receptionen skaber en meget moderne fornemmelse på kontoret, ligesom en ny ansigtsløftning, komplet med cirkulære lys, fulde glaspaneler, frostede klistermærker, hvid marmorbenk, farvede stole og forskellige geometriske former til at top det. Det lyse og dristige design er en indikation af designerens intention om at få frem firmaets image, især med blanding af firmalogo i funktionsvæggen. Sammen med en omhyggelig layout af belysning i strategiske områder er modtagelsesområdet højt hvad angår design og alligevel præsenterer lydløst sin æstetiske appel.

Projekt navn : Mundipharma Singapore, Designernes navn : Priscilla Lee Pui Kee, Kundens navn : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Kontor Interiør Design

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.