Design magasin
Design magasin
Tilpasningsbare Smykker

Gravity

Tilpasningsbare Smykker Mens brugen af høje moderne teknologier, nye materialer eller ekstreme nye former i det 21. århundrede ofte er et must for at gøre nyskabelser, viser Gravity det modsatte. Gravity er en samling af tilpasningsbare smykker, der kun bruger gevindet, en meget gammel teknik og tyngdekraften, en uudtømmelig ressource. Samlingen er sammensat af et stort antal sølv- eller guldelementer med forskellige designs. Hver af dem kan forbindes med perler eller stenstrenge og vedhæng. Samlingen bliver så uendelig med forskellige juveler.

Projekt navn : Gravity, Designernes navn : Anne Dumont, Kundens navn : Anne Dumont.

Gravity Tilpasningsbare Smykker

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.