Design magasin
Design magasin
Kontor Design

Brockman

Kontor Design Som et investeringsselskab med base i minearbejde er effektivitet og produktivitet centrale aspekter i forretningsrutinen. Designet blev oprindeligt inspireret af naturen. En anden inspiration, der fremgår af designet, er vægten på geometri. Disse nøgleelementer var i forkant af designene og blev således visuelt oversat ved hjælp af geometriske og psykologiske forståelser af form og rum. Ved at opretholde prestige og omdømme i verdensklasse kommerciel bygning fødes en unik forretningsarena gennem brug af glas og stål.

Projekt navn : Brockman , Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : THE XSS LIMITED.

Brockman  Kontor Design

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.