Design magasin
Design magasin
Kontorlokaler

C&C Design Creative Headquarters

Kontorlokaler Det kreative hovedkvarter for C&C Design ligger i et postindustrielt værksted. Dens bygning er omdannet fra en rød-mursten fabrik i 1960'erne. I betragtning af at beskytte bygningens nuværende situation og historiske hukommelse har Designteam prøvet deres bedste for at undgå skader på den oprindelige bygning i indretningen. En masse gran og bambus bruges til indretningen. Åbning og lukning og omskiftning af rum er udtænkt med smart. Belysningskonstruktionerne til forskellige regioner afspejler forskellige visuelle atmosfærer.

Projekt navn : C&C Design Creative Headquarters, Designernes navn : Zheng Peng, Kundens navn : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Kontorlokaler

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.