Design magasin
Design magasin
Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kaldet Conspiracy, blev grundlagt i 2010. Conspiracy sko kombinerer ubesværet teknologi og æstetik. Hæle og såler er lavet af materialer som letvægtsalluminium og titan, som støbes i skulpturelle former. Skoens silhuet fremhæves derefter af semi / ædelsten og andre overdådige udsmykninger. Højteknologi og banebrydende materialer danner en moderne skulptur med form af en sandal, men hvor berøringen og oplevelsen fra dygtige italienske håndværkere stadig er synlige.

Projekt navn : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Designernes navn : Gianluca Tamburini, Kundens navn : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksussko

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.