Design magasin
Design magasin
Kolonnestrålestruktur

Brackets

Kolonnestrålestruktur Designet er en teknisk løsning til at tilvejebringe modulerede systemer til at rehabilitere de ubrukelige rum på hustage overalt i verden, mens de tilpasses til den forrige struktur i hver bygning. En af dens multifunktioner er at bevare elektricitet. Det var også æstetisk designet til at fungere i det indre, hvad enten det er af den beklædning, der er leveret til det, i forskellige materialer eller finish, eller af møblerings accenter såsom bordplader, borde og skillevægge. Det giver også et solvarmeanlæg, der gør rumene energibærende.

Projekt navn : Brackets, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Kolonnestrålestruktur

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.