Design magasin
Design magasin
Træspil

BlindBox

Træspil BlindBox er et trespil, der kombinerer gåder med hukommelsespil og styrker følelserne som at høre og røre ved. Det er et turbaseret spil for to spillere. Den spiller, der samler sine egne kugler, før den anden spiller vinder. Horisontale skuffer flyttes af spillere for at justere hullerne i midten af dem for at skabe lodrette stier for klinkekugler til at falde ned. Spillet kræver strategiske tænkningsmuligheder for at blokere din modstander, en god hukommelse for rigtige bevægelser og stor opmærksomhed for at finde ud af hvor din klinkekugler flyttes til.

Projekt navn : BlindBox, Designernes navn : Ufuk Bircan Özkan, Kundens navn : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Træspil

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.