Design magasin
Design magasin
Kommercielt Område & Vip Venterum

Commercial Area, SJD Airport

Kommercielt Område & Vip Venterum Dette projekt tilslutter sig den nye tendens inden for grøn design Lufthavne i verden, det inkorporerer butikker og tjenester i terminalen og får passageren til at gennemgå en oplevelse i hans tilfælde. GREEN Airport Design Trend indeholder rum med en grønnere og mere bæredygtig designværdi for aeroportuar. Kommerciel areal er fuldt oplyst af naturligt sollys takket være en monumental glasfacade, der vender mod landingsbanen. VIP Lounge blev designet med et organisk og fortroende celledesignkoncept i tankerne. Fasaden tillader privatlivets fred i rummet uden at blokere udsigten mod det ydre.

Projekt navn : Commercial Area, SJD Airport, Designernes navn : sanzpont [arquitectura], Kundens navn : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Kommercielt Område & Vip Venterum

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.