Design magasin
Design magasin
Badeværelsesmøbler

Eleganza

Badeværelsesmøbler Eleganza badeværelse møbelskollektion er designet til at genindføre præcision, elegance og fornemmelser af møbelfabrik og håndlavede produkter med en moderne tilgang og bringe et friskt præg på badeværelseskulturen. Elanza-kollektionen med en fin bordplade på stilfulde tribuner har en elegant, moderne, kunstnerisk og innovativ historie, der kombinerer bløde og skarpe linjer med en enkel balance.

Projekt navn : Eleganza, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Eleganza Badeværelsesmøbler

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.