Design magasin
Design magasin
Bruser

Rain Soft

Bruser Vandfaldssynet i naturen kan tiltrække alle og se det eller brusebad under, kan skabe en afslappende fældning. Så det var nødvendigt at simulere den afslappende scene af vandfaldet i huse og lejligheder, så man kan opleve glæden ved at tage bad under vandfaldet derhjemme. der er to typer stænk i dette design. Knytnævefunktion: Tætheden eller koncentrationen af vandet er i midten, og man kan vaske krop Andetilstand: Vandet hældes lodret ud fra ringens omgivelse, og man kan bruge shampoo, og han er omgivet af en mur af vand, og denne væg kan være l

Projekt navn : Rain Soft , Designernes navn : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Kundens navn : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Bruser

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.