Design magasin
Design magasin
Islamisk Identitetsmærke

Islamic Identity

Islamisk Identitetsmærke Konceptet med branding-projektet for at fremhæve hybrid af islamisk traditionel ornamentik og moderne design. Da klienten var knyttet til traditionelle værdier, men alligevel interesseret i moderne design. Derfor var projektet baseret på to grundlæggende former; cirklen og firkanten. Disse former blev brugt til at fremhæve kontrasten mellem at kombinere traditionelle islamiske mønstre og moderne design. Hver enhed i mønsteret blev brugt en gang til at give identiteten en sofistikeret manifestation. Sølvfarven blev brugt til at fremhæve det moderne look.

Projekt navn : Islamic Identity, Designernes navn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens navn : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamisk Identitetsmærke

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.