Design magasin
Design magasin
Reklameplakat

Amal Film Festival

Reklameplakat Plakaten blev inspireret af den muntre fest i festivaler. Designet blev skabt for at omfavne og fejre de forskelle, der findes i den rige spanske kultur. Da Spanien er et multikulturelt land, der er rig på sin historie og identitet, blev plakaten designet til at fremhæve håb mellem europæere og arabere, muslimer og kristne. Projektet blev designet i Barnbrook studio, London, England. Det tog 1 uge at få plakaten designet. De anvendte farver, type og symboler blev inspireret af krydset mellem den spanske og den arabiske kultur.

Projekt navn : Amal Film Festival, Designernes navn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens navn : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklameplakat

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.