Design magasin
Design magasin
Bog

Brazilian Cliches

Bog "Brazilian Clichés" blev komponeret ved hjælp af billeder fra et gammelt katalog over brasilianske bogtryksklichéer. Men årsagen til dens titel skyldes ikke kun de klichéer, der bruges til sammensætningen af dens illustrationer. Ved hver sides tur løber vi ind i andre typer brasilianske klichéer: historiske, ligesom portugisernes ankomst, katekesen af indianere, kaffe og guldøkonomiske cykler ... det inkluderer endda moderne brasilianske klichéer fuld af trafikpropper, gæld, lukkede ejerlejligheder og fremmedgørelse - Fremstillet i en irreverent nutidig visuel fortælling.

Projekt navn : Brazilian Cliches, Designernes navn : Gustavo Piqueira, Kundens navn : .

Brazilian Cliches Bog

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.