Design magasin
Design magasin
Skammel

Meline

Skammel Meline er en innovativ skammel med opbevaring. Dets minimale design er udstyret med en hylde og en knap til hængning af en jakke og en taske. Hylden er ideel til opbevaring af studerendes værktøjer og ejendele og strækker sig udad for at holde nogle genstande inden for rækkevidde. Det er let med en hårdttræramme og laminatstol / hylde. Designet er påvirket af DeStijl-stilen. Meline er en pålidelig skammel, en skammel, du kan kalde "en ven".

Projekt navn : Meline, Designernes navn : Eliane Zakhem, Kundens navn : E Zakhem Interiors.

Meline Skammel

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.