Design magasin
Design magasin
Stol

ICICLE

Stol Jeg synes, sæderne er de vigtigste og mest personable medlemmer af interiørdesign. Også har det ekstraordinære roller i udendørs og indendørs. Altid stole er et sted at sidde, hvile og slappe af, når du når frem. Desuden har alle en god følelse af dette spørgsmål. Hvad ville der ske, hvis den sikre og dejlige del, som du stoler på, bliver en voldelig og usikker del? Dette er den følelse, som jeg vil vise.

Projekt navn : ICICLE, Designernes navn : Ali Alavi, Kundens navn : Ali Alavi design.

ICICLE Stol

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.