Design magasin
Design magasin
Albumomslagskunst

Haezer

Albumomslagskunst Haezer er kendt for sin solide baslyd, episke pauser med godt polerede effekter. Det er den slags lyd, der kommer ud som bare fremadgående dansemusik, men ved nærmere eftersyn eller lytning begynder du at opdage flere lag med frekvenser inden for det færdige produkt. Til det kreative koncept og udførelse var udfordringen at simulere lydoplevelsen, kendt som Haezer. Kunststilen er slet ikke den typiske dansemusikstil, hvilket gør Haezer til en egen genre.

Projekt navn : Haezer , Designernes navn : Chris Slabber, Kundens navn : CS Design & Illustration.

Haezer  Albumomslagskunst

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.