Design magasin
Design magasin
Skibsstyringssystem

GE’s New Bridge Suite

Skibsstyringssystem GEs modulære skibskontrolsystem er designet til at passe til både store og lette fartøjer, hvilket giver intuitiv kontrol og klar visuel feedback. Ny positioneringsteknologi, motorkontrolsystemer og overvågningsudstyr gør det muligt for skibe at manøvreres nøjagtigt i trange rum, samtidig med at belastningen på operatøren reduceres, da komplekse manuelle betjeningsorganer erstattes med ny berøringsskærmsteknologi. En justerbar skærm reducerer refleksioner og optimerer ergonomi. Alle konsoller har integrerede håndtag til brug i uslebne have.

Projekt navn : GE’s New Bridge Suite, Designernes navn : LA Design , Kundens navn : GE.

GE’s New Bridge Suite Skibsstyringssystem

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.