Design magasin
Design magasin
Det Er En Væggehængt Wc-Pan

SEREL Purity

Det Er En Væggehængt Wc-Pan Mens Purity-toiletskål kommer ind i dominansen af bløde overgange, efterlader den også enkle og minimale briser i miljøet. Ikke kun det påvirker brugeren med sin æstetik, men møder også renlighed og uskyld og respekterer naturen. Den generelle fremgangsmåde i sædebetrækssætdesignen med let afmonterbar låsemekanisme toiletstolsæt er funktionsknapper, der skal indsættes i den inderste del af dæksættet. Knapper, som brugeren kontakter, placeres på de områder, der er sværest at blive snavset, så dette giver en yderligere fordel med hensyn til hygiejne.

Projekt navn : SEREL Purity, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Det Er En Væggehængt Wc-Pan

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.