Design magasin
Design magasin
Komposterbar Emballage

cellulose net tube

Komposterbar Emballage En skraldespand på størrelse med Tyskland driver i Stillehavet. Brug af emballage, der er bionedbrydeligt, begrænser ikke kun drænet for fossile ressourcer, men tillader også bionedbrydelige stoffer at komme ind i forsyningskæden. Verpackungszentrum Graz har med succes taget et skridt i denne retning ved at udvikle rørformede net ved hjælp af komposterbare modale cellulosefibre fra udtynding af hjemmeskove. Nettene dukkede først op i supermarkedshylder i Rewe Østrig i december 2012. 10 tons plast kan spares af Rewe alene, blot ved at ændre emballagen til økologiske kartofler, løg og citrusfrugter.

Projekt navn : cellulose net tube , Designernes navn : Verpackungszentrum Graz, Kundens navn : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Komposterbar Emballage

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.